لكل عشاق دجاج بانيه بدل ما ماتروحي مطاعم وتصرفي فلوس كتير في الاخر تاخدي قطعه او قطعتين
انا هعلمك تعمليه في بيتك ونفس طعم المطاعم وتوفري اكتر
وتضمني سلامته علشان انتي اللي عمله بيدك يعني عارفه ان الدجاج ده مده صلحيته سليمه ولا
والشيف اللي عمله ممكن ميكونش عنده ضمير ومش بيراعي ربنا في النظافه
علشان تضمني سلمتك انتي و اولادك
تعالي اقولك علي المقادير
12 جناح دجاج
رقاق ذره
4 صفار بيض
ملح وفلفل
زيت للقلي
الطريقه
كسري رقاق الذره ومتخلهاش تتبقي فتيت
رشي الملح والفلفل ع الدجاج
حاتي طبق صغير وكسري فيه البيض وضعيه قطع الدجاج فيه
وبعدين طلعيه وحطيه في رقاق الذره
وبعدين حمريه في الزيت
وبا الهنا يا حبيبتي
0 التعليقات:
إرسال تعليق