الخميس، 12 ديسمبر 2013

دجاج بانيه صنع اديكي


لكل عشاق دجاج بانيه بدل ما ماتروحي مطاعم وتصرفي فلوس كتير في الاخر تاخدي قطعه او قطعتين
انا هعلمك تعمليه في بيتك ونفس طعم المطاعم وتوفري اكتر
وتضمني سلامته علشان انتي اللي عمله بيدك يعني عارفه ان الدجاج ده مده صلحيته سليمه ولا
والشيف اللي عمله  ممكن ميكونش عنده ضمير ومش بيراعي ربنا في النظافه
علشان تضمني سلمتك انتي و اولادك
تعالي اقولك علي المقادير
12 جناح دجاج
رقاق ذره
4 صفار بيض
ملح وفلفل
زيت للقلي
 الطريقه
كسري رقاق الذره  ومتخلهاش تتبقي فتيت
رشي الملح والفلفل ع الدجاج
حاتي طبق صغير وكسري فيه البيض وضعيه قطع الدجاج فيه
وبعدين طلعيه وحطيه في رقاق الذره
وبعدين حمريه في الزيت
وبا الهنا يا حبيبتي



0 التعليقات:

إرسال تعليق